Schouten Techniekgroep

maakt het verschil

Schouten Techniekgroep is een modern, veelzijdig bedrijf met een rijke historie. Met onze relaties gaan wij om op een manier zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Respect, waarden en normen zijn voor ons erg belangrijk.

Vanuit een gezonde bedrijfsvoering willen wij in onze vakgebieden • elektrotechniek • beveiligingstechniek en • klimaattechniek tot de beste professionals behoren. Daarnaast zijn we trots op wie we zijn en wat we doen.

Onze opdrachtgevers nemen bij ons een centrale plaats in, iedere opdrachtgever is uniek. Onze betrokkenheid komt tot uiting in een gedegen advies, het bieden van oplossingen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers, waarbij wij aan kwaliteit geen concessie willen doen.

Werken bij Schouten Techniekgroep?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector? Bij Schouten Techniekgroep krijg je alle ruimte om te groeien en je te ontwikkelen. Wij werken voor interessante instellingen en organisaties in de zakelijke markt en hebben ook binnen de particuliere sector een grote klantenkring. Daarnaast is ons dienstenpakket breed, wij zoeken bijvoorbeeld mensen die uit de voeten kunnen in de elektro- en klimaattechniek, maar ook naar mensen die ervaring willen opdoen in de beveiligingstechniek.
Je komt bij ons in aanraking met veel aspecten van techniek, dat maakt ons werk afwisselend en boeiend.