beveiligingstechniek den haag

 

VEB ERKEND EN BETROUWBAAR BEVEILIGD VANUIT DEN HAAG/ NOOTDORP

Of het nu gaat om brandveiligheid, inbraakbeveiliging, videobewaking of toegangscontrole: volledige veiligheid is altijd maatwerk. Dat begint bij een advies dat is afgestemd op uw situatie en risico. U kunt op ons vertrouwen als betrokken partner met een klantgerichte dienstverlening, hoogwaardige producten en gekwalificeerd personeel. Daarnaast zijn we:

• CCV erkend brandbeveiligingsbedrijf voor het leveren, installeren en onderhouden van gecertificeerde brandmeldinstallaties;
• VEB erkend beveiligingsbedrijf, wij hanteren strenge kwaliteitseisen en kunnen geleverde alarminstallaties voorzien van een kwaliteitsdocument dat voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen.
• Altijd bereikbaar in heel Den Haag en omstreken.

BRANDVEILIGHEID-, ONTRUIMINGSALARM- & BRANDMELDINSTALLATIES

Schouten Techniekgroep is naast VEB erkend brandveiligheidsbedrijf ook een erkend branddetectie en onderhoudsbedrijf (BMI 2011) en beschikt over een brede expertise en jarenlange ervaring op het gebied van brandveiligheid. Wij verzorgen het totale pakket: van ontwerp volgens een Programma van Eisen, tot installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, certificering. Schouten verzorgd zelfs een training op locatie aan de verantwoordelijke beheerder indien nodig.
Bij brand of andere calamiteiten, is het belangrijk dat iedereen het gebouw zo snel mogelijk veilig verlaat. Een ontruimingsalarminstallatie geeft op de juiste manier instructies over vluchtwegen. Schouten Techniekgroep levert stand-alone ontruimingsalarminstallaties en gecombineerde brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties.

CAMERA- EN TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN, PARKEER- EN ZORGSYSTEMEN

We leveren een veelheid aan systemen zoals parkeersystemen en toegangscontrolesystemen die ervoor zorgen dat uiteenlopende risico’s in uw gebouw of woning worden geminimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan de inbraakbeveiliging van uw pand. Wij zorgen voor de installatie van de juiste producten, afgestemd op uw situatie en risico.

Bij het plaatsen van camerasystemen is het bijvoorbeeld van belang om vooraf goed na te gaan wat het doel is: het waarnemen, herkennen of het identificeren van personen. Een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie, waar, wanneer toegang heeft in een gebouw, ruimte en/of terrein. Daarnaast leveren we vaste en mobiele verpleegoproep– en alarmeringssystemen voor zorginstellingen en de thuis situatie. Onze systemen staan garant voor een veilig gevoel!

VRAGEN OVER ONZE BEVEILIGINGSTECHNIEK?

Heeft u vragen over onze beveiligingstechniek of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.