VvL130614-063-200x300Bij het plaatsen van camerasystemen is het belangrijk om vooraf goed na te gaan wat het doel is: het waarnemen, herkennen of het identificeren van personen. Daarnaast houden we rekening met lokale omstandigheden zoals licht en ruimte.
Schouten Techniekgroep geeft advies over passende en betrouwbare oplossingen die voldoen aan uw huidige en toekomstige eisen. Wij leveren IP-camerabewakingssystemen met uitzonderlijke prestaties en een vooruitstrevende beeldkwaliteit. Voor  renovatie van bestaande analoge camerasystemen passen wij vaak een Full HD systeem toe. Hierbij kan de bestaande (coax) bekabeling hergebruikt worden. Aanleg van nieuwe netwerkbekabeling is dan ook niet nodig waardoor een aanzienlijke besparing wordt gerealiseerd.

Live View: 24/7 uw pand in beeld
Met Live View zet u een aantal camera’s in om uw pand in de gaten te houden. De politie kan rechtstreeks meekijken met de camerabeelden en werkt samen met de particuliere meldkamer om de situatie te beoordelen.

Cameratoezicht en Privacy
Het is van belang dat organisaties zorgvuldig met camerabeelden omgaan. Meer info hierover vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.