De zorgvraag stijgt en wordt individueler en complexer terwijl budgetten onder druk staan. Samen met Hertek bieden we unieke zorgoplossingen, zoals leefcirkels en toezichthoudende domotica, waarbij we samen met u werken aan belevingsgerichte zorg.

Maatwerk en mensenwerk
Zorgverlening is en blijft mensenwerk en maatwerk. Wij adviseren en implementeren klantgerichte zorgtechnologie en -domotica. Daarbij gaan we uit van uw zorgprocessen, doelgroepen en gebouw(en). Bij Schouten Techniekgroep vindt u gegarandeerd de best passende oplossing om uw zorgverlening te verbeteren en te vereenvoudigen. Uw cliënten, medewerkers en processen krijgen de maximale technische ondersteuning.

Sonevo, flexibel, open en merkonafhankelijk
Met Sonevo, het centrale IP-platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, kunnen wij u voorzien van een toekomstgerichte oplossing.
Sonevo is uitermate geschikt voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of psychiatrische opvang. Het multifunctionele Sonevo platform is flexibel inzetbaar, uiterst betrouwbaar en ondersteunt in iedere situatie het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van uw cliënten.
Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen voor zorgalarmering, videomonitoring, sensoring, domotica en communicatie. Een koppeling met de meeste (IP)DECT, Voice over Wifi en (Private) GSM oplossingen is mogelijk. Het ondersteunt open protocol standaarden zoals SIP en beschikt over de laatste generatie toezichthoudende domotica.
Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie (on premise installatie) of vanuit een datacenter via een (private) cloud. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo toepassingen
Sonevo biedt u ingenieuze functionaliteiten voor verpleegoproep, sociale alarmering, centrale nachtzorg, videomonitoring, dwaaldetectie en leefcirkels, toezichthoudende domotica, valpreventie, managementinformatie en leefstijlmonitoring, intercom en toegangscontrole en biodynamische verlichting.