ALLROUND ELEKTROTECHNIEK

Schouten Techniekgroep is al vanaf 1945 een complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. We realiseren complete licht- en krachtinstallaties en zijn in dat proces van begin tot eind inzetbaar: advies, ontwerp, installatie, onderhoud en inspectie. We zijn van alle elektrotechnische markten thuis.

DUURZAME ENERGIE, TECHNIEK & AUTOMATISERING

Om tijd en energie te besparen is het handig om zaken als verwarmen, koelen, ventileren en het inschakelen van verlichting en zonwering zo eenvoudig mogelijk te regelen. Het liefst met één muisklik. Dat doen we door het toepassen van gebouwautomatisering. Wij bieden duurzame en innovatieve totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek die zijn afgestemd op uw specifieke wensen, omgevingsfactoren en wettelijke voorschriften.

We helpen u de energiekosten zo laag mogelijk te houden, bijvoorbeeld door het opstellen van een energieplan voor uw gebouw of woonhuis of het installeren van zonnepanelen.

OPLOSSINGEN VOOR (NOOD-) VERLICHTING

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het woon- of werkgenot in een ruimte. Licht geeft sfeer en zorgt voor een goede balans in de onderlinge ruimtes. Door slim om te gaan met verlichting en gebruik te maken van duurzame oplossingen, dringt u bovendien het energieverbruik terug. Schouten Techniekgroep geeft gericht lichtadvies en maakt gebruik van speciale lichtberekeningsprogrammatuur.

Ook voor noodverlichting bent u bij ons aan het goede adres. Schouten Techniekgroep is op de hoogte van recente wet- en regelgeving op dit gebied en is u graag van dienst bij het opstellen en uitwerken van een noodverlichtingsplan.

INSPECTIE, INDUCTIE EN VEILIGHEID

Het is van het grootste belang dat elektrotechnische oplossingen naar behoren (blijven) werken.  Het begint bij de infrastructuur; het veilig aanbrengen van het totale netwerk van IT-systemen met onze gecertificeerde koper- en glasvezelbekabelingsystemen. Wij dragen zorg voor periodieke keuring en inspectie van uw elektrische installatie en apparatuur. Eén van de bedreigingen van de veiligheid is brand of schade aan apparatuur door blikseminslag. Gelukkig is Schouten Techniekgroep gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van bliksemafleiderinstallaties.

VRAGEN OVER ELEKTROTECHNIEK?

Heeft u vragen over één van onze specialisaties of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.