Met de juiste verlichting haalt u het optimale uit uw kantoor, zorginstelling of woonhuis. Het geeft sfeer en het zorgt voor een goede balans in de onderlinge ruimtes zodat het er prettig wonen of werken is. Door slim om te gaan met verlichting en gebruik te maken van duurzame oplossingen, dringt u bovendien het energieverbruik terug.

Lichtadvies

Voor iedere situatie stellen wij een lichtadvies op maat samen, wij maken daarbij o.a. gebruik van speciale lichtberekeningsprogrammatuur. Voor bestaande situaties kunnen wij door middel van een lichtmeting bepalen of de juiste verlichting aanwezig is.

Oude situatie

Nieuwe situatie: door toepassing van LED verlichting o.a. een sterk verbeterde lichtopbrengst en kleurweergave voor een veilig en prettig werkklimaat.

Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort. Baal je nog wel eens als een film bij de videotheek is uitgeleend? Sta je nog vaak in de rij bij een warenhuis? De ontwikkelingen gaan erg snel… Maar let op, met licht is dat niet anders. Nu LED-verlichting de standaard is geworden, kunnen we u met slimme verlichting een veel betere beleving aanbieden.