klimaattechniek-den-haag

KLIMAATTECHNIEK; VENTILEREN, VERWARMEN EN KOELEN

Het is vaak onderwerp van gesprek: of mensen het te warm of juist te koud hebben en voldoende kunnen ‘ademen’ in een ruimte. Heel begrijpelijk, want een goed klimaat is van essentieel belang voor een gezonde en prettige werk- en leefomgeving. Het is dus logisch dat meer en meer particulieren en bedrijven gebruik maken van airconditioning. Deze koelsystemen vereisen een nauwkeurige inbouw en een efficiënte afstemming met andere installaties. Bij nieuwbouw of renovatieprojecten is het daarom van belang om ons in een vroeg stadium te betrekken. Op die manier kunnen we goed inschatten en bepalen welke voorzieningen er nodig zijn om de klimaattechniek te optimaliseren. Dat is effectiever èn kostenbesparend!

Schouten techniekgroep is expert op het gebied van zowel ventilatie– als verwarmings– en koelinstallaties en denkt van ontwerp tot beheer met u mee. Besparing op uw energieverbruik heeft daarbij onze bijzondere aandacht. De toepassing van warmtepompen is niet voor niets een van onze specialiteiten.

VAN WARMTEPOMP TOT ZONNEBOILER

En waarom zou je zo’n warmtepomp inzetten? Dat is eenvoudig: een warmtepompsysteem verwarmt uw gebouw op een duurzame manier. Warmtepompen maken namelijk gebruik van warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Energiebronnen die altijd aanwezig èn voordelig zijn!
De inzet van een zonneboiler valt in dezelfde categorie. U kiest ermee voor energiebesparing, duurzaamheid en gebruiksgemak. U gebruikt zonnewarmte: de grootste alternatieve energiebron ter wereld. Deze warmte zou u bijvoorbeeld kunnen gebruiken om het kraanwater te verwarmen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in sanitaire installaties.

GEBOUWBEHEERSYSTEMEN VANUIT DEN HAAG

Met een gebouwbeheersysteem van Schouten Techniekgroep bent u altijd verzekerd van een prettig en gezond binnenklimaat. Wij bewaken uw installaties op afstand en zijn in staat om een afwijking van de installatie direct in behandeling te nemen. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste comfort! Ons werkgebied strekt zich landelijk uit, met focus op regio Den Haag/ Westland door onze vestigingslocatie in Nootdorp.

VRAGEN OVER ONZE KLIMAATTECHNIEK?

Heeft u vragen rondom klimaattechniek of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.