KLIMAATTECHNIEK: VENTILEREN, VERWARMEN EN KOELEN

Een goed klimaat is van groot belang voor een gezonde en prettige werk- en leefomgeving.
Schouten techniekgroep is expert op het gebied van zowel ventilatie– als verwarmings– en koelinstallaties en denkt van ontwerp tot beheer met u mee.
Besparing op uw energieverbruik heeft daarbij onze bijzondere aandacht. De toepassing van warmtepompen is niet voor niets een van onze specialiteiten.

VAN WARMTEPOMP TOT ZONNEBOILER

En waarom zou je zo’n warmtepomp inzetten? Dat is eenvoudig: een warmtepompsysteem verwarmt uw gebouw op een duurzame manier. Warmtepompen maken namelijk gebruik van warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Energiebronnen die altijd aanwezig èn voordelig zijn!
De inzet van een zonneboiler valt in dezelfde categorie. U kiest ermee voor energiebesparing, duurzaamheid en gebruiksgemak. U gebruikt zonnewarmte: de grootste alternatieve energiebron ter wereld. Deze warmte zou u bijvoorbeeld kunnen gebruiken om het kraanwater te verwarmen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in sanitaire installaties.

GEBOUWBEHEERSYSTEMEN

Met een gebouwbeheersysteem van Schouten Techniekgroep bent u altijd verzekerd van een prettig en gezond binnenklimaat. Wij bewaken uw installaties op afstand en zijn in staat om een afwijking van de installatie direct in behandeling te nemen. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste comfort!

VRAGEN OVER KLIMAATTECHNIEK?

Heeft u vragen rondom klimaattechniek of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.