Schouten Techniekgroep is lid van ElektroNed.elektrotechniek den haag

ElektroNed is een zeer actief samenwerkingsverband van zo’n 40 technische  installatiebedrijven, verspreid over heel Nederland. We zijn allemaal trotse, zelfstandige bedrijven maar snappen tegelijkertijd dat je sommige zaken beter samen op kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan kennisontwikkeling (ElektroNed Academy), duurzaam installeren en innovatiekracht. Maar ook aan het maken van scherpe inkoopafspraken. Of aan het gebruikmaken van elkaars specialismen, ervaring en capaciteit.

ElektroNed is ook een open netwerkorganisatie. We werken constructief samen met voorkeursleveranciers en innovatieve marktpartijen. We ontwikkelen samen met hen nieuwe concepten en lopen daarmee voorop in de markt. We weten wat er speelt en bieden klanten continu vernieuwende, duurzame installatieoplossingen.

ElektroNed communiceert proactief en treedt nadrukkelijk als kennisleider naar buiten. Co-creatie en samen duurzaam innoveren staan voorop. ElektroNed is vanzelfsprekend, als eerste samenwerkingsverband, ook branchepartner van Techniek Nederland. ElektroNed staat voor een vertrouwelijke en fijne sfeer. Mensen doen zaken met mensen. Je moet elkaar kennen én vertrouwen als je samen wilt werken of met elkaar wilt sparren. Diverse inspirerende bijeenkomsten, werkgroepen, workshops en opleidingen bieden de aangesloten bedrijven daar alle gelegenheid toe.

ElektroNed verbindt. ElektroNed vernieuwt. ElektroNed versterkt.
We vormen een community en bouwen deze steeds verder uit. Omdat we geloven in de kracht van samen. Samen staan we sterker en bereiken we méér. Daar profiteren onze klanten van. Daar profiteren wij allemaal van.

Naar de website van ElektroNed