VvL130614-039-200x300Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector? Bij Schouten Techniekgroep krijg je alle ruimte om te groeien en je te ontwikkelen. Wij werken voor interessante instellingen en organisaties in de zakelijke markt en hebben ook binnen de particuliere sector een grote klantenkring. Daarnaast is ons dienstenpakket breed, wij zoeken bijvoorbeeld mensen die uit de voeten kunnen in de elektro- en klimaattechniek, maar ook naar mensen die ervaring willen opdoen in de beveiligingstechniek.
Je komt bij ons in aanraking met veel aspecten van techniek, dat maakt ons werk afwisselend en boeiend.

Bij Schouten Techniek werken wij in een sterk en hecht team met gedreven collega’s in een informele bedrijfsstructuur. Heb je interesse?  Stuur je sollicitatiebrief naar pz@schoutentechniekgroep.nl.

 

 

 

Niets gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op

Stage

Ben je in de laatste fase van je opleiding en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren? Ook voor stagiaires hebben wij regelmatig ruimte. Schouten Techniekgroep is een erkend leerbedrijf en heeft veel ervaring met de begeleiding van stagiaires. Wil je weten of we stageplaatsen beschikbaar hebben? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

 

Mail ons

1 + 3 = ?