Schouten Techniekgroep neemt buurbedrijf Elno Installatietechniek over

Elno Installatietechniek (Nootdorp) is per 1 oktober 2021 onderdeel van de ‘Schouten-familie’. Het bedrijf en alle medewerkers vormen een welkome aanvulling. We zien dat de culturen van beide bedrijven goed op elkaar aansluiten en dat ook de klantportfolio’s matchen. Zo zijn we beide sterk vertegenwoordigd in de zorgsector. Daarnaast versterken de ervaren medewerkers van Elno zowel onze kennispositie als onze capaciteit. En blijft de bedrijfslocatie van Elno gewoon bestaan. Dat wordt een Schouten-locatie. Het is, kortom, een echte win-win-win.
Wij verwelkomen alle nieuwe medewerkers graag!

Jan van den Berg, directeur-eigenaar bij Schouten Techniekgroep (links) en Nico Elderhorst, directeur-eigenaar van Elno Installatietechniek bekrachtigen de overname.

“Elno is een echt familiebedrijf. We bestaan al sinds 1887. De laatste jaren bemerkte ik bij mezelf dat ik me het allerliefst op klantprojecten focus en liever niet op bedrijfsvoering. Ik wil echter ook het beste voor alle medewerkers. Binnen Schouten Techniekgroep kunnen ze zich beter ontwikkelen en gaan ze een goeie toekomst tegemoet. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Nico Elderhorst, directeur-eigenaar Elno Installatietechniek