service, beheer en onderhoud Den Haag

24/7 Servicedesk

Voor een juiste werking van uw installaties is blijvende zorg vereist. Preventief onderhoud biedt de beste garantie voor een vlekkeloos functionerende installatie. Met een serviceovereenkomst bent u verzekerd van periodiek preventief onderhoud. In geval van een storing is onze servicedesk 24/7 voor u beschikbaar. Bij het ontwerpen en onderhouden van gebouwen en installaties is goede kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang. Wij adviseren en begeleiden bij installatiekeuzes, het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen en het overleg met de lokale overheden in regio Den Haag.

Digitaal logboek & online energiemonitoring

Het digitale logboek van Schouten Techniekgroep is een gemakkelijke en efficiënte tool om alle noodzakelijke gegevens van diverse installaties in gebouwen te bewaren, te raadplegen en updaten. Energiebesparende oplossingen worden steeds sneller rendabel. De energierekening van gas, water en elektriciteit kan vaak fors gereduceerd worden door een beter inzicht in het energiegebruik. Onze online energiemonitoring geeft inzicht in het gebruik van energie door machines, gebouwen en processen. Daarnaast maakt energiemonitoring het mogelijk het gebruik van energie te managen.

Technisch beheer en onderhoud

Bij het periodieke onderhoud kijkt de monteur niet alleen naar de techniek, maar ook naar de doelmatigheid van de installatie. Veranderingen aan uw gebouw, in het gebruik of de omgeving kunnen aanpassingen noodzakelijk maken. Zo nodig kunnen wij u passend advies geven over het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en opleveren van uw projecten.

Bewaking en service op afstand

Wij kunnen uw installaties op afstand bewaken zodat afwijkingen direct gesignaleerd en verholpen kunnen worden en u altijd bent verzekerd van de juiste werking. Bij het beheer en onderhoud van uw gebouw kijken we nadrukkelijk naar de totale kosten op de lange termijn. We zorgen ervoor dat uw energielasten omlaag gaan. Wij hebben jarenlange ervaring met de gebouwbeheersystemen van o.a. Priva en Siemens.  Ons werkgebied strekt zich landelijk uit, met focus op regio Den Haag/ Westland door onze vestigingslocatie in Nootdorp.

Vragen over onze technische service?

Heeft u vragen rondom beheer, onderhoud of service van uw installaties of een vrijblijvende offerte aanvragen? We horen het graag.